Biografia

Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992) entra al món de la màgia gràcies al seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe.

Ha actuat en importants festivals per Espanya, França, Irlanda, Holanda, Bèlgica, Colòmbia, Portugal, Nepal, Suïssa, Alemanya, Finlàndia i Regne Unit, diversos punts de Catalunya i fins i tot ha portat la seva màgia a Libèria (2016), El Salvador (2016), Bòsnia i Herzegovina (2015) i a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011) fent d’artista voluntari amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres.

Al març del 2010 guanya el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico (València).

Al gener del 2015 entra a formar part de la xarxa internacional de festivals Hors Lits, participant com a artista a la primera edició del festival a Itàlia, a Offida, i mesos més tard passa a ser organitzador del festival Hors Lits Mollet, festival que compta ja amb quatre edicions. Ha actuat dins de la xarxa Hors Lits a Barcelona, Burdeus (França), Vila-seca, Lleida Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Munic (Alemanya) i a la primera de Mollet del Vallès.

També ha estat impulsor i director artístic del Festival Artístic Internacional L’Arlequí (teatre de carrer) a Mollet del Vallès, del festival de màgia El Pont Màgic a Bagà i del Festival Moguda Escènica a Santa Perpètua de Mogoda.