Biografia

 

Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992) entra al món de la màgia gràcies al seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe.

Ha actuat en importants festivals i esdeveniments per Espanya, Itàlia, França, CroàciaIrlanda, Holanda, BèlgicaColòmbia, Portugal, Nepal, Suïssa, Alemanya, Finlàndia, Marroc, Cabo Verde, Regne Unit i per tota la geografia de Catalunya.

Ha portat la seva màgia a Etiòpia (2020), Colòmbia (2019), al camp de refugiats sirians d'Azraq a Jordània (2018), Libèria (2016), El Salvador (2016), Bòsnia i Herzegovina (2015), a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011) fent d’artista voluntari amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres.

Al setembre del 2018 guanya el premi al millor espectacle de màgia al Festival Straßen Zauber a Weilheim (Alemanya) i al 2010 el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico (València).

Al 2015 entra a formar part de la xarxa internacional de festivals Hors Lits (Festival Faràndomus com a projecte propi a partir de la setena edició al 2018), participant com a artista a la primera edició del festival a Itàlia, a Offida, i mesos més tard passa a ser organitzador del festival Hors Lits Mollet. 

També ha estat impulsor i director artístic del Festival Artístic Internacional L’Arlequí (teatre de carrer) a Mollet del Vallès, del Festival El Pont Màgic (màgia) a Bagà i del Festival Moguda Escènica a Santa Perpètua de Mogoda (primera edició).

Des de 2018 és professor de màgia de l'ONG de Pallassos d'Hospital Hospitran (Gran Tarajal, Fuerteventura - Illes Canàries)assessor artístic de les companyies internacionals al Festival FAICP a Bogotà (Colòmbia).

Des de 2019 és artista voluntari de la Fundación Abracadabra (màgia en hospitals),