Biografia

 

Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992) entra al món de la màgia gràcies al seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe.

Ha actuat en importants festivals i esdeveniments per Espanya, Itàlia, França, CroàciaIrlanda, Holanda, BèlgicaColòmbia, Portugal, Nepal, Suïssa, Alemanya, Finlàndia, Marroc i Regne Unit i per tota la geografia de Catalunya.

Ha portat la seva màgia al camp de refugiats sirians d'Azraq a Jordània (2018), Libèria (2016), El Salvador (2016), Bòsnia i Herzegovina (2015), a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011) fent d’artista voluntari amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres i des de l'any 2019, membre de la junta directiva.

Al setembre del 2018 guanya el premi al millor espectacle de màgia al Festival Straßen Zauber a Weilheim (Alemanya) i al 2010 el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico (València).

Al 2015 entra a formar part de la xarxa internacional de festivals Hors Lits (Festival Faràndomus com a projecte propi a partir de la setena edició al 2018), participant com a artista a la primera edició del festival a Itàlia, a Offida, i mesos més tard passa a ser organitzador del festival Hors Lits Mollet. 

També ha estat impulsor i director artístic del Festival Artístic Internacional L’Arlequí (teatre de carrer) a Mollet del Vallès, del Festival El Pont Màgic (màgia) a Bagà i del Festival Moguda Escènica a Santa Perpètua de Mogoda (primera edició).

Des de 2018 és professor de màgia de l'ONG de Pallassos d'Hospital Hospitran (Gran Tarajal, Fuerteventura - Illes Canàries)assessor artístic de les companyies internacionals al Festival FAICP a Bogotà (Colòmbia).

Des de 2019 és artista voluntari de la Fundación Abracadabra (màgia en hospitals),